S šolskim letom 2020/21 smo na naši šoli vstopili v program SLOfit šolarji.

SLOfit učenci

SLOfit je nadgradnja uveljavljenega nacionalnega sistema spremljave telesnega in gibalnega razvoja otrok in mladine – športnovzgojnega kartona (ŠVK). ŠVK je nacionalna zbirka podatkov, ki jo mora skladno s šolsko zakonodajo voditi vsaka šola, SLOfit pa je nadgradnja ŠVK, ki je podprta z aplikacijo Moj SLOfit.

Oglejte si FITbarometer.

Prav tako smo v šolskem letu od vas staršev pridobili potrditev za vključitev vašega otroka v SLOfit. Na vaš mail ste dobili sporočilo, katero vas preusmeri na registracijo SLOfit.

Zdaj imate priložnost, da spremljate napredek vašega otroka. Rezultati, ki jih je vaš otrok beležil v prejšnjih letih je že vpisan v aplikacijo. Za razumevanje rezultatov se lahko obrnete na učitelje, ki poučujejo šport, za program izboljšave pa lahko dobite pomoč Fakultete za šport.

S tem šolskim letom vam bomo na naslednjem roditeljskem sestanku ponovno pomagali se registrirati in pokazali pot do rezultatov. Posodobitev SLOfita nam daje tudi možnost, da lahko otrokom napovemo končno telesno višino, kar bi lahko bilo zanimivo za trenerje različnih disciplin.

V naslednjem šolskem letu pripravljamo za vas meritve SLOfit za odrasle. Učitelji OŠ Ivanjkovci se izobražujemo za merilce in pripravili vam bomo zanimivo popoldne in druženje ob vaših osebnih meritvah.

SLOfit odrasli

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)