Zaključek bralne značke letos zaradi upoštevanja vseh ukrepov izvajamo s posameznimi razredi. Učenci 7., 8. in 9. razreda so pod krošnjo prebirali najlepše citate iz knjig, ki so jih izbrali bralci in jih objavili na spletu na posebni polički. Kdor rad bere, rad deli misli z drugimi. Bralcem se nam pogosto dogaja, da se nam ob branju kakšna misel v knjigi še posebej dotakne, ob njej se ustavimo in zamislimo. Čudovito je potovati na krilih besed, čudovito je potovati v svet domišljije.

Tudi vi, dragi obiskovalci spletne strani, se kdaj za hip ustavite, vzemite si čas za dobro knjigo in jo prelistajte v pomirjujoči senci. Pot proti znanju se začne z obračanjem strani. Zato ne čakajte, čim prej obrnite prvo stran.

Ponosni smo na štiri zlate bralke, ki so bralni znački zvesto sledile vseh devet let:

Tara Lazar, Anemarie Feuš, Anja Novak, Taja Kosec.

Ravnateljica Nada Pignar in mentorica Brigita Fridl sta zvestim bralkam podelili priznanja in knjižno nagrado z naslovom Partljic.doc, ki jo podarja Društvo Bralna značka Slovenije.

… Knjige so most do spoznavanja drugih in drugačnih ljudi, pa tudi do vseh znanstvenih disciplin, so torej most do znanja. Bralec bo vedno znal poiskati prave in pravilne odgovore, ker se v branju skriva čarovnija razumevanja vsega…

(Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1)